U mamy i taty w pracy

Cóż to był za dzień! Muzyka, zabawy, słodycze i śpiew. Centralę MEDIAEXPERT odwiedziło ponad 150 dzieciaków-experciaków. Niezmiernie nam miło, że byliśmy częścią tego wspaniałego przedsięwzięcia

W środę w centrali MEDIAEXPERT gościło ponad sto pięćdziesięcioro dzieci. Najmłodszy Expert miał niespełna trzy lata, najstarszy – szesnaście. Ten pełen atrakcji dzień był okazją do tego, aby nasi najmłodsi zobaczyli, czym na co dzień zajmują się ich mamusie i tatusiowie.

Po wspólnym poranku przy stanowiskach pracy, dumni rodzice oddali swoje pociechy w ręce animatorów. Tam czekała ich moc atrakcji – od zabaw i spacerów na świeżym powietrzu po zajęcia artystyczne i czytanie bajek w salkach konferencyjnych.

Odwiedziny Experciaków stały się doskonałym pretekstem do zapoznania najmłodszych z ideą fundacji MEDIAEXPERT „Włącz się” oraz maskotką Matyldą. Sądząc po reakcjach, nasza pluszowa ambasadorka skradła serca wszystkich obecnych maluszków. Ten przepiękny prezent wręczyła Experciakom prezes fundacji Teresa Grzebita.

Akcja „U mamy i taty w pracy” trwała równolegle w elektromarketach naszego fundatora w całej Polsce. Przypominamy, że to ponad pięćset sześćdziesiąt lokalizacji.

Już niedługo Experciaki odwiedzą także Centra Dystrybucji w Łodzi. Jesteśmy pewni, że będzie super!