Majowe Konkursy z Fundacją

„Rodzina nie jest tylko czymś ważnym. Ona jest wszystkim”.– Michael J. Fox

W maju obchodzimy Międzynarodowy Dzień Rodziny, a ponieważ my jako fundacja i firma Mediaexpert cenimy te wartości ponad wszystko, zapraszamy Was i Wasze dzieci do wzięcia udziału w następujących konkursach, dedykowanych wyłącznie dla pracowników sieci Mediaexpert:

I."Z Rodziną Najlepiej"

Przyślijcie nam swoje zdjęcia z rodziną lub z ekipą, z którą pracujecie w Media Expert na adres konkurs@fundacjawlaczsie.pl z dopiskiem "Konkurs fotograficzny" koniecznie dołączając wypełniony formularz zgłoszeniowy. Pokażcie nam na nich jacy jesteście zżyci i jak potraficie ze sobą współpracować. Regulamin i szczegóły tego konkursu znajdziesz poniżej:

1. Deskorolka Elektryczna KAWASAKI KX-PRO6.5D 6.5 cala
  2. Namiot ROYOKAMP Canyol lux
  3. LEGO Ninjago Starcie tytanów Mech

II „Mediaexpert oczami naszych dzieci”

Zaproście do zabawy wasze pociechy, które przeniosą na papier swoje skojarzenia związane z Media Expert. Sfotografujcie/ zeskanujcie te prace i podeślijcie do nas na adres konkurs@fundacjawlaczsie.pl z dopiskiem "Konkurs plastyczny" koniecznie dołączając wypełniony formularz zgłoszeniowy. Regulamin i szczegóły tego konkursu znajdziesz poniżej:

1. Ponton JILONG Fishman 350 Set
  2. Tarcza do darta
  3. Zestaw do siatkówki plażowej i badmintona SCATCH 143880

III „Mamo Tato co robisz w Mediaexpert?”

Zabawa, podczas której Wasze dzieciaki opowiedzą, czym zajmujecie się w naszej firmie. To może być wiersz, inscenizacja, piosenka, itd. (ogranicza Was tylko wyobraźnia). Gotowe prace prześlijcie na adres konkurs@fundacjawlaczsie.pl z dopiskiem "Konkurs filmowy" koniecznie dołączając wypełniony formularz zgłoszeniowy. Regulamin i szczegóły tego konkursu znajdziesz poniżej:

1. Kamera GoPro Hero 8
  2. Dron Syma X8 pro
  3. Aparat FUJIFILM Instax Mini 11 niebieski

Wszelkie szczegóły dotyczące terminów, nagród, itp. określają regulaminy konkursów.

TERMIN NADESŁANIA PRAC DO 09 MAJA!!! Pamiętajcie o formularza zgłoszeniowych!

ŚPIESZCIE SIĘ!