KONKURS WIELKANOCNY ROZSTRZYGNIĘTY – LISTA ZWYCIĘZCÓW

Fundacja „Włącz Się” właśnie zakończyła 1 edycję konkursu PLASTYCZNEGO pt. „WIELKANOCNA PISANKA”

Na wstępie w imieniu Fundacji pragniemy  serdecznie podziękować wszystkim  dzieciom i ich rodzicom za udział w konkursie. Prace zachwyciły nas pomysłowością, pięknem i wspaniałym oddaniem tematyki. Techniki były niezwykle zróżnicowane, począwszy od pięknych malowanych obrazków po wyklejane i ozdabiane wielkanocne pisanki.

Wśród nadesłanych prac nasz największy zachwyt wzbudziła praca Dominiki i Aurelii Jędrzejewskie z Dobierzyna.

TA PRACA TO NIESAMOWICIE PRACOCHŁONNE DZIEŁO TWÓRCZE, ZAPIERA DECH W PIERSIACH! Uznaliśmy tą pracę za uwieńczenie 1 edycji Wielkanocnego Konkursu 2015 roku oraz ZA ZWYCIĘZCĘ TEJ EDYCJI I ZDOBYWCĘ GŁÓWNEJ NAGRODY APARATU NIKON COOLPIX L840

GRATULUJEMY!!!!!!!!!!

II NAGRODACudowny pomysł, zawarcie wszystkich elementów tematyki konkursu, sposób wykonania oraz opakowanie – karton po butach  [:)]  – zwaliło nas z nóg!!!!Niestety zdjęcie nie oddaje uroku ani w pełni nie oddaje tej wymiarowości projektu.

Autorką jest Klaudia Kida  z  Wałcza, która otrzymuje piękny kolorowy Radioodtwarzacz, Myszkę optyczną oraz głośniki

III NAGRODA powędruje do Julii Brzezińskiej z Krajenki – jest to również Odtwarzacz CD fruwające oczka Kurczaczka zachwyciły Jurorów!IV MIEJSCEzajęły prace przesłane do siedziby Fundacji jako pierwsze-  już 16 marca były u nas – wysłane przez Patrycję lat 3 i Mikołaja lat 4 Osieckich ze Spytkowa. Ujęło nas w nich to, że od początku do końca zostały wykonane przez samych autorów prac  :)