Mistrz Paweł i jego SMA

Paweł Giziński jest naszym kolegą, pracownikiem Media Expert, który każdego dnia zmaga się z ciężką chorobą- Rdzeniowym Zanikiem Mięśni (SMA). Mimo tak ciężkiej przypadłości Paweł to uśmiechnięty, pełen optymizmu człowiek. Stara się żyć jak każdy z nas, spotyka się z przyjaciółmi, rodziną, podróżuje, po prostu cieszy się życiem!

Jego praca w firmie polega na szukaniu błędów, wizualnych, konfiguracyjnych oraz logicznych na naszych stronach internetowych. Jest Testerem i  Koordynatorem Testów w dziale programowania i rozwoju Omnichannel. I wiecie co? Robi to po MISTRZOWSKU!

Paweł pomimo ograniczeń związanych z niepełnosprawnością, pracuje na rzecz rozwoju swojego działu oraz całej firmy, codziennie w rzeczywisty i odczuwalny sposób przekładając zaangażowanie na dobre imię naszej marki. Jak sam mówi- uwielbia swoją pracę.

Jako zespół, koledzy z pracy, przyjaciele i znajomi pragniemy wesprzeć Pawła zbierając na jego rehabilitację. Pomozecie?

Paweł Giziński

Miejsce: Radom

Trwa od: 01/10/2021

Zakończenie: 31/12/2021