Spacer na cztery łapy

Kochamy czworonogi, dlatego, tym razem nasza Extra Ekipa udzieliła wsparcia Przytulisku dla Bezdomnych Psów w Kłodawie

Psiaki były zachwycone wizytą naszych wolontariuszy. Experci zadbali nie tylko o brzuszki swoich nowych podopiecznych. Kudłatych milusińskich czekają regularne spacery z załogą elektromarketu. Kłodawskie czworonogi szczekają z zachwytu.

Dlaczego warto wspierać przytuliska dla zwierząt? Są one miejscem, gdzie bezdomne zwierzęta znajdują schronienie, opiekę i szansę na nowy, lepszy dom. Przytuliska pomagają zwierzętom, które zostały porzucone, zgubione lub maltretowane, zapewniając im niezbędne warunki bytowania, leczenie i pomoc w znalezieniu nowego właściciela.

Poprzez wsparcie przytulisk dla zwierząt, dajemy szansę na lepsze życie bezdomnym zwierzętom, które często są narażone na różne niebezpieczeństwa i cierpienie na ulicy. Przytuliska zapewniają im regularne posiłki, opiekę weterynaryjną, miłość i uwagę, co pozwala im odzyskać zaufanie do ludzi i odnaleźć szczęśliwe miejsce, gdzie mogą być kochane i szanowane.

Dodatkowo, wsparcie przytulisk dla zwierząt pomaga zmniejszać problem bezdomności zwierząt oraz zachęca do adopcji zwierząt ze schronisk, zamiast kupowania ich w hodowlach czy sklepach zoologicznych. Dzięki naszej pomocy, możemy wpływać pozytywnie na losy wielu potrzebujących zwierząt i sprawić, że będą miały szansę na godne życie w nowym domu.

Brawo Kłodawa, jesteście wspaniali!