Szukam
pomocy

Potrzebujesz pomocy? Twoja sytuacja życiowa jest ciężka? Znajdźmy wspólne rozwiązanie

Fundacja codziennie stara się realizować wyznaczone cele. Pomagamy dzieciom, dorosłym, seniorom – wszystkim tym, którzy potrzebują pomocnej dłoni. Finansujemy np. rehabilitację, leki, prywatną diagnostykę oraz wizyty u lekarzy. Staramy się wspierać osoby w ciężkiej sytuacji życiowej, nie tylko chore ale także stające w obliczu nieszczęścia rodzinnego. Pomagamy w przypadku klęski żywiołowej a także na wypadek ciężkiej choroby osoby wnioskującej lub jej najbliższych. Pełny zakres pomocy znajdziesz w zakładce Zakres i regulamin pomocy

Jak i gdzie złożyć wniosek?

Niezbędne do złożenia wniosku są:

• dokumenty medyczne (orzeczenie lekarskie, wypis ze szpitala, zaświadczenie lekarza specjalisty lub lekarza POZ)
  • opis sytuacji ( najlepiej szczegółowy, zawierający przewidywany kosztorys )
  • zgoda na przetwarzanie danych osobowych i wrażliwych ( dostępna w formularzu na TOL)
  • inne dokumenty pozwalające na ocenę indywidualną przypadku (kosztorys, faktura, opinia inne)

Stworzyliśmy system szybkiej i skutecznej reakcji na prośby o pomoc. Fundacja uprzejmie prosi o wypełnienie formularzy dostępnego wyłącznie dla pracowników TERG S.A. oraz spółek ME na platformie TOL – przejdź do wnioskowania

Uwaga: w przypadku osób niezwiązanych bezpośrednio z firmą Media Expert prosimy o wypełnienie formularza zgłoszeniowego oraz wysłanie go pocztą na adres fundacji wraz z dokumentacją medyczną:

Jak rozliczyć środki uzyskane od Fundacji?

W przypadku rozliczenia środków poprzez system TOL zrobisz to po zalogowaniu do platformy TERGonline. Jeśli masz problem z wygenerowaniem dokumentu skorzystaj z Instrukcji:

W przypadku osób spoza grupy Media Expert prosimy do wysłanie dokumentów kosztowych wraz z zestawieniem kosztów.