WALKA Z RAKIEM TO WIELKIE WYZWANIE – DAMIAN JE PODJĄŁ A MY GO MOCNO WSPIERAMY!!!

Damian to przemiły, spokojny i pracowity 29 letni chłopak, który został parę miesięcy temu szczęśliwym ojcem małej Antosi i od kilku lat spełnia się jako kochający mąż.

Praca, rodzina, codzienne obowiązki – nic nie wskazywało na to, że Damian będzie zmuszony stanąć twarzą w twarz z ciężkim przeciwnikiem, jakim jest nowotwór złośliwy jelita grubego…Miesiąc po narodzinach córki u Damiana zdiagnozowano chorobę. To był szok, dla wszystkich – szczególnie dla Damiana. Chwilowe zwątpienie i rezygnacja zamieniło się w twardą walkę i bieg po zdrowie. Za parę dni rozpoczyna on cykl ciężkiej chemioterapii, co wiąże się z wielkim utrudnieniem w jego normalnym  funkcjonowaniu jako mąż, ojciec.

Damian to sumienny pracownik firmy Terg S.A. –  „Damian mimo ciężkiej choroby rzetelnie wypełnia swoje obowiązki jako prezenter handlowy „– mówi Kierowniczka sklepu Mediaexpert z Gdańska. Załoga sklepu zainicjowała pomoc dla swojego kolegi!!! Poprosili Fundację Włącz Się o wsparcie w zorganizowaniu wyjazdu Damiana z Rodziną na Jasną Górę. Z relacji podopiecznego wynika, że pobyt w Częstochowie był dla niego i jego rodziny wyjątkowym przeżyciem…

Wesprzyjmy Damiana, w jego walce o zdrowie!!!Chłopak tylko o tym marzy. Chce normalnie żyć dla swojej córeczki i żony!!!

Chcesz pomóc? wejdź na zbiórkę i kliknij:

Każda złotówka się liczy!

Zebrane pieniądze pomogą mu w leczeniu, poprawie komfortu życia po przebytej chemioterapii oraz będą niezbędne do szybszego powrotu do zdrowia.