1% Podatku

Rozlicz PIT na podatki.gov.pl za pomocą Twojego profilu zaufanego lub poprzez program e-pity.pl które poprowadzą Cię krok po kroku.

Wypełniając PIT wspierasz jednym procentem podopiecznych Fundacji MediaExpert Włącz się, czyli osoby w trudnej sytuacji życiowej, ludzi i członków ich rodzin ciężko chorych i potrzebujących. Pomagasz dzieciom z Placówek Opiekuńczo – Wychowawczych oraz z Rodzin Zastępczych. Wspierasz również działalność Fundacji i pomagasz w realizacji jej kolejnych szczytnych celów.

Więcej informacji o e-PIT dostępne na https://www.podatki.gov.pl/pit/twoj-e-pit/

Wesprzyj działalność statutową Fundacji, która 100% uzyskanych środków z kampanii 1% przekazuje na realną pomoc!

Jeśli chcesz wspólnie z nami zbierać 1% dla siebie lub Twoich bliskich skorzystaj z generatora ulotki. W szybki i łatwy sposób stworzysz materiał graficzny, który możesz opublikować i rozesłać w świat!

Zachęcamy do sprawdzenia naszej organizacji w wykazie OPP uprawnionych do otrzymywania 1% podatku dochodowego od osób fizycznych na rok 2020:

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie e-pity-01-1024x137.png

Dane do wpłat na konto Fundacji:

Fundacja Mediaexpert Włącz Się!

ul. Za dworcem 1D, 77-400 Złotów

E- mail: fundacja@fundacjawlaczsie.pl