1% Podatku

Dziękujemy wszystkim za przekazanie nam swojego 1% za rok podatkowy 2020 na rzecz Fundacji Mediaexpert Włącz się. Już niebawem dowiemy się, jaką kwotę udało nam się uzbierać. DZIĘKUJEMY

Rozlicz PIT na podatki.gov.pl za pomocą Twojego profilu zaufanego lub poprzez program e-pity.pl które poprowadzą Cię krok po kroku.

Wypełniając PIT wspierasz jednym procentem podopiecznych Fundacji MediaExpert Włącz się, czyli osoby w trudnej sytuacji życiowej, ludzi i członków ich rodzin ciężko chorych i potrzebujących. Pomagasz dzieciom z Placówek Opiekuńczo – Wychowawczych oraz z Rodzin Zastępczych. Wspierasz również działalność Fundacji i pomagasz w realizacji jej kolejnych szczytnych celów.

Więcej informacji o e-PIT dostępne na https://www.podatki.gov.pl/pit/twoj-e-pit/

Wesprzyj działalność statutową Fundacji, która 100% uzyskanych środków z kampanii 1% przekazuje na realną pomoc!

Jeśli chcesz wspólnie z nami zbierać 1% dla siebie lub Twoich bliskich skorzystaj z generatora ulotki. W szybki i łatwy sposób stworzysz materiał graficzny, który możesz opublikować i rozesłać w świat!

Zachęcamy do sprawdzenia naszej organizacji w wykazie OPP uprawnionych do otrzymywania 1% podatku dochodowego od osób fizycznych na rok 2020:

Obrazek posiada pusty atrybut alt; plik o nazwie e-pity-01-1024x137.png

Dane do wpłat na konto Fundacji:

Fundacja Mediaexpert Włącz Się!

ul. Za dworcem 1D, 77-400 Złotów

E- mail: fundacja@fundacjawlaczsie.pl