1,5% Podatku

Zachęcamy wszystkich do przekazania swojego 1,5% podatku na rzecz naszej Fundacji MEDIAEXPERT “Włącz się”!

Wesprzyj działalność statutową Fundacji MEDIAEXPERT „Włącz się”, która 100% uzyskanych środków z kampanii 1,5% przekaże na realną pomoc!

Odkąd nasza Fundacja uzyskała status OPP w 2019 r. z kampanii 1% pomogliśmy ponad 1300 osobom, obejmując ich wsparciem finansowym lub rzeczowym.

Dziękujemy, że byliście i jesteście z nami. Razem możemy więcej! 💚

Jak możesz przekazać 1,5% podatku dla Fundacji?

Wybierz jeden ze sposobów rozliczenia Pobierz program e-pity i w pole KRS wpisz dane naszej Fundacji

1. Pobierz program e-pity* i w pole KRS wpisz dane naszej Fundacji (*wersja do pobrania dla systemu MS Windows)
  2. Rozliczyć swój PIT online* w kreatorze, który automatycznie nadpisuje KRS naszej Fundacji (*wersja on-line uruchamiana w przeglądarce internetowej)
  3. Wypełnij swój PIT bez instalowania programu. Wówczas przy wypełnianiu rocznego rozliczenia PIT w odpowiedniej rubryce wpisz następujące dane

Wypełniając PIT wspierasz Podopiecznych Fundacji MEDIAEXPERT Włącz się, będących w trudnej sytuacji życiowej i materialnej, z powodu choroby lub innych czynników niezależnych. Pomagasz dzieciom z Placówek Opiekuńczo – Wychowawczych oraz z Rodzin Zastępczych. Wspierasz również działalność Fundacji i pomagasz w realizacji jej kolejnych szczytnych celów.