Wnioskuj o pomoc

Chcesz pomóc? Czujesz, że powinieneś wyciągnąć do kogoś pomocną dłoń? Złóż wniosek i zobacz, jakie to proste. Wystarczy, że przedstawisz nam kilka informacji i danych niezbędnych do poprawnego wypełnienia dokumentu. Dzieli cię jeden krok od podania pomocnej dłoni swoim najbliższym rodzinie, współpracownikom.

Jeśli jesteś zatrudniony w sieci Media Expert złóż wniosek on- line. W szybki i łatwy sposób rozpoczniesz proces pomagania. Tutaj także w końcowym etapie sprawnie rozliczysz otrzymane przez wskazaną przez Ciebie osobę ( Beneficjenta) środki z dofinansowania

Pełny zakres pomocy znajdziesz w zakładce Zakres i regulamin pomocy

Jak i gdzie złożyć wniosek?

Staramy się wspierać osoby w ciężkiej sytuacji życiowej, nie tylko chore ale także stające w obliczu nieszczęścia rodzinnego. Pomagamy w przypadku klęski żywiołowej a także na wypadek ciężkiej choroby osoby wnioskującej lub jej najbliższych.

Do złożenia wniosku niezbędne są:

• dokumenty medyczne (orzeczenie lekarskie, wypis ze szpitala, zaświadczenie lekarza specjalisty lub lekarza POZ)
  • opis sytuacji ( najlepiej szczegółowy, zawierający przewidywany kosztorys )
  • zgoda na przetwarzanie danych osobowych i wrażliwych ( dostępna w formularzu na TOL lub )
  • inne dokumenty pozwalające na ocenę indywidualną przypadku (kosztorys, faktura, opinia inne)

W przypadku braku możliwości wnioskowania poprzez TERG online złóż mailowo komplet dokumentów na adres fundacja@fundacjawlaczsie.pl

Tutaj pobierzesz formularz zgłoszeniowy