Podopieczni Fundacji, którzy zbierają z nami swój 1%

Skorzystaj z dedykowanej naszej organizacji wersji oprogramowania do szybkiego i prostego rozliczania PIT, nr KRS jest już nadany automatycznie w drukach – wystarczy, że wybierzesz Podopiecznego i wpiszesz w zeznaniu CEL SZCZEGÓŁOWY np. Jaś Kowalski

Wersja do pobrania dla systemu MS Windows: https://download.e-pity.pl/down/setup_e-pity2021-opp-0000429316-ogid-32373.exe

Wersja on-line uruchamiana w przeglądarce internetowej:

Gabyś z Jeleniej Góry

Cierpi na KRANIOSTYNOSTOZĘ, czyli wada wrodzona polegająca na zarośnięciu szwów czaszkowych. Kraniosynostoza może się tworzyć jeszcze przed narodzinami lub w pierwszych miesiącach po porodzie, podczas zrastania kości w czaszce dziecka.

Garbyś to synek pracownika z Media Expert Jelenia Góra 2

Lilianna ze Szczecinka

Dziewczynka na co dzień zmaga się z takimi schorzeniami jak niepełnosprawność ruchowa w tym afazja, koślawość, wady postawy. Środki uzyskane z 1% podatku zostaną przeznaczone na dalszą rehabilitację.

Maksiu z Ogorzelin

Ten słodki chłopiec ma za sobą bardzo obszerną historię choroby. Przeszedł transplantację wątroby, jest leczony z racji nowotworu zwanego hepablastoma. Większość życia Maksiu spędza w salach szpitalnych. Rodzice usilnie walczą o jego życie i zdrowie. Pomóżmy im w tej trudnej walce przekazując 1%

Lilianna Hennig

Lilianka jest wcześniakiem z 32 tygodnia ciąży pod opieka Ośrodka Wczesnej interwencji w Gdańsku od urodzenia. Dziewczynka z racji wcześniactwa zmaga się z rożnego rodzaju zaburzeniami, nierozwinięte jelito, zaburzenia integracji Sensorycznej , zdiagnozowany autyzm dziecięcy. Dziewczynka zbiera na turnus rehabilitacyjny oraz pokrycie kosztów rehabilitacji której to Lilianka cały czas wymaga .

Melania z Chojnic

Główną wadą dziewczynki jest wrodzona przepuklina przepony. Dziewczynka cierpi także na zespół LVOT, czyli zwężenie odpływu z lewej komory. Środki zebrane z 1% będą przeznaczone na leczenie i rehabilitację dziewczynki.

Melania to córka pracownika Media Expert Chojnice

Pawełek z Krajenki

Ten mały wojownik kilka lat temu wygrał walkę z nowotworem – z guzem Wilmsa. Niestety leczenie onkologiczne zostawiło po sobie kilka skutków ubocznych i chłopiec wymaga ciągłej rehabilitacji i wsparcia wielu specjalistów. środki pochodzące z 1% zostaną przeznaczone na niwelowanie tych skutków i powrót Pawełka do pełnego zdrowia.

Mateusz z Leszna

Mimo ciężkiej choroby jaką jest SM (stwardnienie rozsiane) stara się żyć i pracować normalnie. Każdy dzień to walka o normalność. O siłę. Każdy grosik z kampanii 1% pozwoli na regularną rehabilitację dla Mateusza.

Julek ze Złotowa

Julian to śliczny chłopiec, który zmaga się z zaburzeniami sensorycznymi oraz niezdiagnozowanymi zespołami rozwojowymi. Środki z 1% zostaną przeznaczone na rehabilitację, prywatne badania oraz zajęcia wspomagające rozwój chłopca.

Kubuś z Debrzna

Jakub to chłopiec, u którego stwierdzoną ciężką postać padaczki. Niestety badania nie są jednoznaczne stąd walka rodziców o zdiagnozowanie dziecka co wiąże się z ciągłymi wyjazdami do placówek medycznych, olbrzymimi kosztami badań nierefundowanych przez NFZ. Każde wsparcie w tym wypadku jest nieocenione.

Kacper ze Złotowa

U chłopca stwierdzono autyzm dziecięcy. Tylko sukcesywna rehabilitacja i specjalistyczna pomoże Kacperkowi w codziennym funkcjonowaniu. To właśnie na to rodzice chłopca przeznaczą zebraną kwotę z 1% podatku.