1% PODATKU
wygeneruj ulotkę

Witaj w generatorze ulotki Fundacji Mediaexpert „Włącz się”! Tu wygenerujesz i pobierzesz obraz, który możesz wykorzystać do promocji swojej zbiórki w social mediach, korespondencji e-mail bądź w druku.

Postępuj według poniższych kroków:

1. Wpisz cel szczegółowy swojej zbiórki. Maksymalna liczba znaków – 25.
  2. Wczytaj obraz ze swojego komputera. Zalecane rozmiary to 1080×1180 pikseli. Jeżeli obraz będzie większy, to zostanie automatycznie przeskalowany i wykadrowany. Generator nie obraca automatycznie zdjęć. Jeśli musisz to zrobić, skorzystaj z programu graficznego lub aplikacji online, np. klikając tutaj. Akceptowane formaty plików to JPG lub PNG.
  3. Podgląd zostanie automatycznie odświeżony. Jeżeli to nie nastąpi, kliknij na przycisk „Odśwież podgląd”.
  4. Pobierz gotowy obraz na swój komputer, klikając na przycisk „Pobierz obraz”.

600x400/000/fff

Pobierz obraz

Informacja techniczna: Generator działa na komputerach i urządzeniach mobilnych wyposażonych w przeglądarki Edge, Chrome, Firefox, Opera oraz inne, wykorzystujące nowoczesne technologie. Generator może nie działać poprawnie na starszych przeglądarkach, jak Internet Explorer lub podobne.

W razie problemów, skontaktuj się z nami: agata.jaros@me.pl.